Home Product Offerte Contact Webshop

Hartelijk welkom op onze website.

 

Wij bieden middels de site een eenvoudig, goedkoop, maar zeer vernieuwend hulpmiddel aan. Met dit hulpmiddel, de zogenaamde scheurmeter, kunt u zelf op eenvoudige wijze vaststellen of de aanwezige scheurvorming in uw woning of bedrijfspand nog actief is. U kunt zo heel eenvoudig zelf, tot op de millimeter nauwkeurig, registreren welke ontwikkeling een scheur in uw gevel doormaakt.

 

Onder de link "Product" vind u een overzicht van de producteigenschappen. U vindt hier nog meer informatie en voorbeelden, hoe deze innovatie in de praktijk werkt. Ook kunt u hier de zogeheten progress-sheet downloaden waarmee u de activiteit van de scheurmeter kan registreren.

 

Een overzicht van de prijzen en de mogelijkheid om voor aantallen boven de 250 stuks een prijs aan te vragen vind u onder de link "Offerte"

 

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze bedrijfsgegevens staan onder de link "Contact"

 

U kunt het product ook direct online bestellen in onze "Webshop". Let op de scheurmeters zijn per set compleet verpakt en worden altijd geleverd inclusief benodigde schroeven, pluggen, borgpennen en uiteraard een duidelijke handleiding.

 

Wij leveren uit voorraad, uw bestelling wordt dus binnen enkele werkdagen geleverd !